l homo mannen geil vrouwen uithuilen

screenshot de foto en stuur het plaatje door naar mn vriendinnen. Timing is ook een dingetje hè? Ik schrok me dood! Worden er ook weleens filmpjes gestuurd? Zie hier: zeven keer vragen en antwoorden over de dickpic :. Blote-piemelselfie, uit een rondje veel te persoonlijke vragen aan familie, vrienden en lezeressen bleek direct dat lang niet iedereen vies is van een blotepiemelselfie op zn tijd. Echt niet oké, een beetje vulgair of stiekem best lekker? Wat zijn de (leukere) alternatieven? De zogenoemde dickpic is voer voor discussie.

Zeven vrouwen eerlijk over de 'dickpic 'Ik wordl homo mannen geil vrouwen uithuilen

Sanne: Meestal verwijder ik ze na een paar dagen. Ik vind het wel grappig om te zien wat mannen allemaal uit de kast halen voor. In ons hoofd maken we van die piemel denk ik toch een mooier plaatje. Daarom geldt voor mij: er mag zoveel mogelijk naakt gestuurd worden, zonder dat je echt een piemel ziet. En we hebben naakt geskypet.

Over de rest fantaseren is fijn. De namen in dit artikel zijn om privacyredenen gefingeerd, de echte namen zijn bekend bij de redactie.