geil verhaal vriendin van mijn vrouw

trekken. Ze laat me wel verder gaan en ik voel door de stof dat haar kruis drijfnat. Ik gleed even met mijn lul over haar klit, propte daarna mijn snikkel in haar doos en neukte me in ijltempo naar een orgasme. Mijn vrouw pakte de vibrator onder haar kussen vandaan en stak deze diep in haar inmiddels zeiknatte kut. Met mijn andere hand haalde ik mijn stijve lul uit mijn broek, trok mijn eikel bloot, sjorde haar rok tot aan haar middel en zag haar slip, die wat ouderdomsgaatjes kende.

Mijn gedachten werden ruw verstoord door Kees die zei dat het hoog tijd was om te gaan. Ik ga op bed doe haar bh uit, kneed haar borsten en gleurder geile mature en oudere vrouwen tepels en ga met mijn hoofd tussen haar benen haar klit likken en kut vingeren. Ze sloot even haar ogen en gleed met haar middelvinger in haar natte kutje. Ik had alweer zin in dat stuk vlees en bedacht wat ik met haar zou kunnen doen. Marga wees een roze vibrator aan waarvan je de snelheid traploos in kon stellen. Snel dan, vroeg. We gingen de kleedhokjes. Op dat moment greep ik haar achterlangs bij haar tieten en trok haar aan haar tepels zodat ze met haar bovenlichaam op het bureaublad viel.

(Toevallig zit er nog een dvd in de dvd speler bij tv aan de muur). Voor mij waren er nu geen enkele belemmeringen meer en ik trok Marga naar mij toe. Ik ben 19 jaar en inmiddels vrijgezel door dit verhaal. Dat doen we zeker, antwoordde Maaike. Terwijl ik haar hard neukte kreunde mijn Maaike. Ik had een half jaar een relatie een meisje, perfect lichaam, goeie kont en lekkere borsten.