poesie van een geile vrouw

aangereden. Druk bij, simply Colors je eigen tekst of spreuken op je t-shirt en kledingstuk naar keuze, zet bij m een leuke spreuk op een echt tegeltje en geef zo je eigen unieke tegelspreuk cadeau. Denk ook eens aan. Een vrouw is als een paddenstoel, als je de verkeerde treft ga je er aan kapot.

Ik zou niet graag willen beweren dat vrouwen geen karakter hebben; integendeel: ze hebben bijna iedere dag een ander. Als een pas getrouwde man gelukkig lijkt, begrijpen we waarom. Er zijn 2 redenen waarom een man naar het café gaat: Of hij heeft geen vrouw, of hij heeft er wel een.

Poesie van een geile vrouw
poesie van een geile vrouw

Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen. Bedruk producten met persoonlijke teksten en foto's. Wat is het verschil tussen een vrouw en een batterij? Mijn vrouw deed gisteren iets met haar mond waar iedere man van droomt, ze hield hem dicht. Verkering houdt ze een beetje van je, trouwen houdt ze veel van je, en scheiden houdt ze alles van. Vrouwen zijn overal toe in staat, maar nergens voor te gebruiken. In bier zitten vrouwelijke hormonen; Hoe meer je drinkt, hoe meer je praat en hoe slechter je gaat rijden. Stuur een mailtje naar spreuken.

Geil worden vreemdgaan vrouw
Worden vrouwen geil als ze coke spuiten
Limburgs geil oude vrouw